5 Manieren waarop de Samsung Galaxy S23 modellen verschillen van hun voorgangers

De nieuwe Samsung Galaxy s23-modellen zijn gelanceerd. Wat kan je ervan verwachten?

samsung

De nieuwe Samsung-modellen, de S23, S23+ en de S23 Ultra, zijn op 1 februari gelanceerd. We weten dus eindelijk hoe ze er precies uitzien! Ben jij benieuwd hoe Samsung’s paradepaardjes verschillen van hun voorgangers? In dit artikel nemen we de nieuwe toestellen onder de loep en vertellen we je waarin ze anders zijn dan hun voorgangers.

1) Betere selfiecamera voor het basismodel en de Plus

Bij het basismodel en de S23 Plus is de selfiecamera flink verbeterd. Het aantal megapixels is namelijk verhoogd van 10 naar 12. Hierdoor hebben je selfies meer detail en zien ze er mooier uit.

Nightography

De feature Nightography was al te vinden op de vorige toestellen, maar is nu uitgebreid. Voor het eerst zit hij namelijk ook op de selfiecamera. Zo schiet je dus haarscherpe kiekjes van jezelf in een verlichte stad of tijdens een prachtige zonsondergang.

2) Hoofdcamera Ultra van 108 naar 200 megapixels

De vorige Ultra heeft met 108 megapixels al een behoorlijk goede hoofdcamera. Bij de S23 Ultra is hij nóg beter. Dit model heeft namelijk een hoofdcamera met maar liefst 200 megapixels!

Dat is goed nieuws voor de fotografieliefhebbers onder ons, want met deze camera schiet je de mooiste foto’s met veel contrast en details. Ook met weinig licht en tegenlicht. En maak je graag scherpe foto’s van de maan of een spectaculaire sterrenhemel? Dat kan met de functie Astrography!

3) Nieuwe cameramodule aan de achterkant

De eerder uitgebrachte Galaxy-modellen hebben een camera-eiland aan de achterkant. Bij de nieuwe modellen heeft het camera-eiland plaatsgemaakt voor een camera-module, waarin de camera’s verzonken in de behuizing liggen. Dit ziet er qua design een stuk fraaier uit.

4) Nieuwe kleuren

Samsung heeft besloten om de nieuwe Galaxy S23-serie modellen in een nieuw jasje te steken. Er zijn namelijk twee nieuwe kleuren geïntroduceerd. Phantom White is vervangen voor de kleur Cream en in plaats van Gold Pink zien we de kleur Lavender. De kleuren Phantom Black en Green zien we wel weer terug bij de nieuwe modellen. Er zit dus altijd wel een leuke kleur voor je bij!

5) Meer batterijvermogen voor de S23 en de Plus 

Doe jij graag lang met je telefoon voordat je hem weer op moet laden? Dan is er goed nieuws! Bij de S23 en het Plusmodel is het accuvermogen flink opgeschroefd met 200 mAh. Het langste doe je nog altijd met de S23 Ultra. Het vlaggenschip model heeft namelijk weer een hoog batterijvermogen van 5.000 mAh.

Interessante verbeteringen 

De nieuwe modellen hebben dus een aantal interessante verbeteringen ten opzichte van hun voorgangers. Heb jij er al eentje op het oog? Dan is er goed nieuws! Je kan je favoriet namelijk nu al bestellen!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vodafone

Tech
  • Samsung via Vodafone