Topidee of niet: Taart met een buitenlaag van kroketten

De binnenkant is bij deze variant wel zoet...
@media (max-width: 679px){#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a9019a7 img{#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a9019a7 img{#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a9019a7 img{#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a9019a7 img{#fig-6423e6a9019a7 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}kroketten

Ben jij niet zo'n zoetekauw, maar wel gek op taart?


Dan is deze krokettentaart misschien wel jouw ultieme droom


Maar niet gelijk te enthousiast worden, want er zitten wel een paar haken en ogen aan


Van de buitenkant kan je denken: dit is top... je verwacht misschien dat de binnenkant bestaat uit broodjes of brioche en laagjes mosterd of mayo, maar daar gaat het al mis

@media (max-width: 680px){#fig-6423e6a9021ea img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a9021ea img{#fig-6423e6a9021ea img.lazyloading{width: 624px;height: 0px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6423e6a9021ea img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a9021ea img{#fig-6423e6a9021ea img.lazyloading{width: 980px;height: 0px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6423e6a9021ea img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a9021ea img{#fig-6423e6a9021ea img.lazyloading{width: 1272px;height: 0px;}}
foodyfetish

De binnenkant van deze taart is namelijk zoet, met cake, vanilleslagroom en vruchten (🤮)

@media (max-width: 680px){#fig-6423e6a902359 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a902359 img{#fig-6423e6a902359 img.lazyloading{width: 624px;height: 0px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6423e6a902359 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a902359 img{#fig-6423e6a902359 img.lazyloading{width: 980px;height: 0px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6423e6a902359 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6423e6a902359 img{#fig-6423e6a902359 img.lazyloading{width: 1272px;height: 0px;}}
foodyfetish

En dit zijn geen kroketten maar Spaanse croquetas (wel alsnog gemaakt met ham, dus hartig)

Het idee voor een broodje kroket in taartvorm spreekt ons wel enorm aan hoor, dus wie gaat dit maken?

Spaanse croquetas zijn overal in Spanje te vinden. Ze worden veelal geserveerd als aperitief of als tapas. Ze zijn licht gepaneerd en gevuld met bechamel en ham en worden vervolgens goudbruin gebakken. Je kan ze maken met Serrano ham, maar ook gerookte soorten ham zoals Iberico werken goed. Klinkt ook best goed toch? Niet met vanilleslagroom en een laagje jam, maar goed.