Bizar: zo kun je zien of je écht op je vader, moeder, opa of oma lijkt

Het lijkt zo simpel: even een foto van jezelf en een familielid doormidden knippen en naast elkaar zetten, maar het resultaat is best bizar en vooral heel mooi.

mathieu van der poel

Opa Mathieu van der Poel

Eerder deze week overleed Raymond Poulidor, een oud-wielrenner die altijd tweede werd, maar ook de opa van wielrenner, veldrijder, mountainbiker en supermens Mathieu van der Poel. Die deelde op zijn Instagram-account een prachtige foto met aan de ene kant de helft van het gezicht van zijn opa en aan de andere kant de helft van een foto van zichzelf. 

#GENETIQUE

De foto van Van der Poel en opa bleek niet op zichzelf te staan; er is een heel Instagram-account waar alleen maar dit soort foto's opstaan. Op de één lijken de foto's natuurlijk in elkaar over te gaan, op de andere is dat... ehh ja, minder het geval - soms doet het zelfs een beetje denken aan die Batman-schurk Two Face... Hieronder een paar foto's van het account, te beginnen met Van der Poel en opa. Je kunt ze op de website achter het account ook zelf laten maken (maar je kan natuurlijk ook even zelf creatief gaan knippen en plakken..)