Nee, het was geen 1 april grap: je kunt morgen écht op de foto met Hide the Pain Harold

De internetlegende zal aanwezig zijn bij de lancering van Chocomels nieuwste product.

hide the pain Harold

Toen Chocomel met het nieuws kwam dat Hide the Pain Harold naar Amsterdam zou komen om zijn Nederlandse fans te ontmoeten, waren wij een beetje sceptisch: zo vlak voor 1 april, is dat niet een beetje te mooi om waar te zijn? Maar, onze droom blijkt nu toch uit echt te komen: op 4 april zal de meme-koning aanwezig zijn bij de lancering van Chocomels nieuwste product Choco-moes.

Choco-moes

Morgen, op donderdag 4 april onthult Chocomel zijn nieuwe product choco-moes. Enne, dat doen ze niet alleen: wereldberoemde meme-legende 'Hide the pain Harold' en 24Kitchen chef Perry de Man zullen bij het festijn aanwezig zijn!

"Van 10:00 -13:00 uur is iedereen welkom om deze nieuwe smaaksensatie gratis te komen proeven en de kans te grijpen om zichzelf als nieuwe meme te vereeuwigen door een selfie te maken met de enige échte Hide the Pain Harold. En als je liever met Perry op de foto wil, of gewoon met een vriend(in) de nieuwe moes wil komen proeven dan kan dat natuurlijk ook!", laat Chocomel weten.

De locatie? MOES op de Ferdinand Bolstraat 62 in Amsterdam. Een betere plek hadden wij ook niet kunnen bedenken, natuurlijk.

Campagnevideo

Afgelopen week deelde Chocomel al een video, waarin te zien was hoe ze voor hun nieuwe product choco-moes graag wilden samenwerken met HAK. Om die samenwerking van de grond te krijgen, besloten ze Hide the pain Harold in te schakelen. In een video op Instagram vraagt Harold: ‘Hey HAK, zullen we samen choco-moes maken?’

Een kleine teleurstelling voor Chocomel en Harold: HAK ging niet op het voorstel in. Daarom besloten ze het idee dan maar op een andere manier uit te voeren. Het merk bundelde krachten met 24Kitchen chef Perry de Man, en samen stampten ze in no time de choco-moes uit de grond.

In de comments onder de video was te lezen dat veel mensen dachten dat het om een 1 april grap ging. Maar dat blijkt nu dus niet het geval te zijn. Hoe leuk!

Hide the pain Harold

Fun fact: wist je dat Hide the Pain Harold eigenlijk helemaal geen Harold heet? Zijn echte naam is András Arató, een Hongaarse man die een internetfenomeen werd toen zijn stockfoto's he-le-maal viral gingen. De reden daarvoor? Zijn opmerkelijke glimlach, waarmee de man een beetje de indruk geeft dat hij nogal wat innerlijke pijn te verbergen heeft. Talloze memes werden gemaakt, en zo geschiedde: inmiddels is Hide the pain Harold al jaren hét icoon van de online meme community.

Trends & Nieuws
  • Chocomel
  • Chocomel