Virus Viral | Zet ‘m in je agenda: er komt een Take That-reünie mét Robbie

Positiviteit in tijden van Corona. Dit keer mede mogelijk gemaakt door Take That mét Robbie Williams, maar wel zonder een ander bandlid.

take that reunie

Zet een dikke streep door vrijdag 29 mei, want dan vindt er een virtuele Take That-reünie plaats. Inclusief Robbie Williams, maar zonder Jason Orange. Hij verliet de band namelijk zes jaar geleden definitief. Sinds die tijd bestaat Take That officieel nog uit drie leden. Gary Barlow, Howard Donald en Mark Owen. (Ze zijn trouwens nog steeds megasuccesvol, met name in thuisland Engeland.) 

Robbie tourde voor het laatst met Take That in 2010 en 2011. Dat was ook gelijk de eerste keer sinds zijn vertrek in de jaren 90 dat hij met zijn voormalige boyband op het podium stond. En nu krijg je de kans een optreden van Take That vanuit je eigen huis live mee te maken. Je hebt nog even de tijd om je posters, plakboeken, t-shirts en TT-poppen van de zolder te halen, want het vindt dus plaats op 29 mei om 21:00. De reünie is bedoeld om geld op te halen voor goede doelen die zich inzetten voor bijvoorbeeld muziektherapie en is onder andere te bekijken via YouTube.

Alvast in de stemming komen? Bekijk de aankondiging van de virtuele reünie hier!

Nostalgie
  • BSR Agency