5 Redenen om online lekker je (on)interessante belevenissen te blijven delen

Blijkbaar is het not done om een foto van een chill gerecht of een post work-out selfie te delen, maar wij zeggen: doe het (juist nu) vooral wel! En wel hierom:

flatlay eten

1) Je staat niet voor niets weer de zwoegen in de sportschool 

bron: Instagram/@Tele2Nederland

Als je voor de lockdown en de dramatische sportschoolsluiting van 2020 regelmatig naar de gym ging, heb je ze vast ook wel naar je hoofd geslingerd gekregen. Van die opmerkingen van: ‘Als ze weer opengaan, ga je vast nooit meer.’ En: ‘Oh, nu ben je zeker je hele ritme kwijt.’ HA! Niet dus. Nu het eindelijk weer mag, sta jij gewoon weer te zwoegen op die crosstrainer. Dus lekker laten zien, die zweterige selfie of die hobbelige boomerang vanaf de loopband. Opdat iedereen weet dat ze ongelijk hadden.

2) Omdat je je favoriete restaurant blijft supporten

via GIPHY

Vroeger stond je er niet zo bij stil, maar dit jaar is het hartstikke bijzonder om lekker in een restaurantje te zitten. Helaas heeft de horeca nu toch de deuren weer moeten sluiten. Maar gelukkig kun je bij de meeste restaurants wel afhalen en dat blijf je natuurlijk ook doen. Want ook al kan niets tippen aan jouw favoriete gerecht als 'ie vers uit de keuken komt, ook in een plastic bakje is 'ie een Insta-story waard. Al is het alleen al zodat je andere mensen inspireert om ook vooral te blijven bestellen bij hun favoriete food-spots. Ze kunnen je support hard gebruiken.

3) Omdat je soms ook echt wel cultureel doet

via GIPHY

Het is echt niet alleen maar lang leve de lol in jouw leven. En dit jaar waardeer je musea misschien wel meer dan ooit. Maar zij jou ook, want ze hebben je bezoek hard nodig. Vooral doen dus. Lekker verdwalen tussen de mooiste kunstwerken en een artistieke foto delen van je favoriete artwork. Wie weet inspireer je anderen om hetzelfde te doen!

4) Voor iedere mood is een bijpassende sticker 

bron: Instagram/@Tele2Nederland

De optie om een lading stickers over iedere story te kunnen gooien is misschien wel de beste uitvinding sinds de tosti. Er zijn natuurlijk eindeloos veel mogelijkheden, maar kleine tip: Funstagramables zijn het checken waard. (Er zijn zelfs honden- en kattenopties, de keuze is reuze, voor ieder wat wils etc.) Als je Tele2 intikt in de gifzoekbalk komen ze vanzelf tevoorschijn

5) Het zijn jouuuw social media

via GIPHY

Wat je ermee doet mag je dus lekker zelf weten, maar hopelijk staat het binnenkort weer lekker vol met eindeloze etentjes, festivalletjes en vakantie-avonturen. En tot die tijd: blijf vooral posten wat je wél kunt doen. Onder het mom van: niet omdat het moet, maar omdat het kan, zeg maar. Ook leuk om terug te kijken in je archief als je op een ochtend wakker wordt met dikke fomo naar betere tijden. Want hé, ook nu is je leven eigenlijk best oké.

De Leven
  • iStock