Dit is alles wat we weten over seizoen 6 van Peaky Blinders

De opnames zijn inmiddels van start gegaan

peaky blinders

De opnames van het nieuwe seizoen van Peaky Blinders zijn op 18 januari ein-de-lijk van start gegaan. Wat weten we nog meer over het zesde seizoen van Peaky?

via GIPHY

Laten we gelijk maar met de deur in huis vallen: seizoen 6 is ook gelijk het laatste seizoen van de serie. Daarna stopt het. :(

via GIPHY

In het nieuwe seizoen zal de familie in groot gevaar verkeren en is de 'inzet' hoger dan ooit, volgens regisseur Steven Knight. Beetje cryptisch, maar klinkt nu al spannund.

via GIPHY

Ook is bekend dat als de tv-serie stopt, het verhaal in een andere vorm doorgaat. Maar of dit om bijvoorbeeld een spin-off of een bioscoopfilm gaat, is dan weer niet bekend. (Bioscoopfilm please, Tommy op het witte doek.)

via GIPHY

Qua cast zien we Tommy sowieso terug in het nieuwe seizoen. Ook Stephen Graham zou deel gaan uitmaken van de cast. Verder zien we Oswald Mosley, Arthur en Michael sowieso terug en komen we meer te weten over de achtergrond van Gina Gray en haar familie.

via GIPHY

Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt, is niet helemaal duidelijk. Eigenlijk zou er in maart 2020 al gestart worden met de opnames, maar dat is bijna een jaar uitgesteld. Wellicht zien we Peaky dus pas in 2022 terug op Netflix. Maar Paul Anderson (de acteur die Arthur speelt) hintte op Instagram wel op een snelle terugkeer.

Films & Series
  • Peaky Blinders