7 Dingen die we altijd kwijt zijn waar we nu gewoon Apple AirTags aan kunnen hangen

Sinds vorige week zijn de Apple AirTags eindelijk verkrijgbaar. Het idee is: je hangt ze aan dingen die je vaak kwijt bent, zodat je die spullen met je iPhone of iPad gewoon kunt terugvinden. Hella makkelijk, en wij waren direct supergeïnspireerd.

Airtags festival

1) Sleutels

Jaaaahaaaaa lekker standaard maar het IS gewoon zo.

via GIPHY

2) De afstandsbediening

Dat onding is ALTIJD kwijt en ALTIJD net als de tv op een kutzender staat. AirTag eraan lijmen en klaar.

via GIPHY

3) Je bril

Je bent je bril kwijt dus je zoekt je bril maar je kunt je bril niet vinden want je hebt je bril niet op want je bent je bril kwijt maar je kunt- etc etc. Dit is nu dus verleden tijd dankzij de AirTags.

via GIPHY

4) Je bankpas of OV-kaart

Gewoon een gat er doorheen jassen en een AirTag eraan gooien.*

*(Upcoming is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan bankpassen en/of OV-kaarten)

via GIPHY

5) Je linkersok

Verdwijnt er ook altijd een van jouw sokken naar Narnia in de was? Niet met de AirTags! Of okee, misschien nog wel, maar on the bright side: je hebt direct de weg naar Narnia gevonden.

via GIPHY

6) Haarelastiekjes

Je hebt altijd een elastiekje rond je pols, tót je er echt eentje nodig hebt. Wij stellen voor: hang een AirTag aan je favoriete elastiekje, en geniet van de resultaten. Heb je direct van je basic elastiekje een kek haaraccessoire gemaakt. #lifehack

via GIPHY

7) Je vrienden op een festival

Onder ideale omstandigheden werkt een AirTag ongeveer met een straal van 200 meter. Dat MOET genoeg zijn om uit te vogelen of je vrienden nu naar de toiletten zijn gerend, gewoon al vooraan bij het podium staan, of dat ze nog steeds bier aan het halen zijn. Hoef je ook geen gekke dingen meer mee te slepen om elkaar in het publiek te kunnen spotten.

via GIPHY

Misschien ook voor jou:
12 Redenen waarom Het Bankdekentje je beste vriend aller tijden ooit is
Tech
  • Unsplash, Videostill