Essentiële info: deze chipssmaak past bij jouw sterrenbeeld

Dat het bij je past betekent natuurlijk niet dat het ook je favoriet is, maar toch handige kennis om te hebben.

new girl

Ram: Thai sweet chili chips


De Ram heeft een pittig karakter, en daarom past pittige chips hier het beste bij. De Ram weet precies wat hij of zij wil en probeert zoveel mogelijk dingen. Daarom ben je ook goed te porren voor chips met bijzondere combinaties. En als je eenmaal een smaak hebt gevonden die bij je past, dan blijf je daaraan voor altijd trouw!

Stier: jalapeño & cheese chips


De Stier is de lekkerbek, de snoeperd en de genieter. Daarom kies je alleen maar smaken die je lekker vindt. Het liefst met een royale smaak, want dat ‘saaie’ spul hoef je niet. Je bent niet veeleisend, zolang je chips maar knapperig is.

Tweelingen: bolognese chips


Het sterrenbeeld Tweelingen heeft twee kanten: je bent pittig en gepassioneerd. Dit zijn niet twee verschillende kanten, want voor de Tweeling staan ze perfect in balans. Chips dat goed in jouw straatje past, is daarom vaak een combinatie van twee smaken. Zolang de balans tussen zoet en pittig maar goed is, zoals bij bolognese bijvoorbeeld.

Kreeft: BBQ-ham chips


De Kreeft lijkt van de buitenkant hard, maar van binnen is hij of zij hartstikke soft. Chips dat goed bij je past, moet daarom hetzelfde effect hebben. Na een chipje weet je vaak wel of het bij je past en of je voor een tweede ronde gaat. Of een derde ronde. Of een vierde. Want zodra de Kreeft iets heeft gevonden wat bij hem of haar past, dan laat-ie dat niet snel meer los.

Leeuw: flamin’ hot chips


De Leeuw heeft, net als het dier, een pittige persoonlijkheid. Daarom is pittige chips de beste keuze voor jou. Het liefste zo pittig dat je het bijna niet kunt eten. De Leeuw heeft misschien een pittig lontje, maar mensen die dicht bij een Leeuw staan weten hoe loyaal en gepassioneerd hij of zij is. Dit doe je ook bij je favoriete chips en proef je meer dan de pittige kruiden.

Maagd: sour cream & union chips


Het sterrenbeeld Maagd is ontzettend detailgericht en zoekt dit ook in chips. Chips waarbij je na de eerste hap langzaam went aan de ene smaak en de andere smaken zich langzaam afwisselen. Je bent een perfectionist en veeleisend. Maar gelukkig is de chips die je lekker vindt altijd een goede keuze.

Weegschaal: nacho cheese chips


De Weegschaal heeft een warme persoonlijkheid en probeert met iedereen vrienden te worden. Daarom kies je voor chips die hetzelfde effect heeft en waar mensen maar al te graag iets van willen. De chips een verslavende werking door zijn tederheid en de combinatie van verschillende smaken. Net als bij een Weegschaal, waardoor je uiteindelijk niet meer zonder kan.

Schorpioen: Thaise groene curry chips


Het sterrenbeeld Schorpioen kan soms intens zijn, waardoor mensen snel een mening over je hebben. Zelf weet je dat je met jouw persoonlijkheid uiteindelijk iedereens hart verovert, en dit zoek je ook in je chips. Daarom is chips met een romige en pittige smaak perfect voor jouw flamboyante persoonlijkheid.

Boogschutter: barbecue chips


De Boogschutter is iemand die niet van onzin houdt. Al die smaken, kruiden en geuren zijn voor jou niet weggelegd. Daarom kies je chips die je meteen in de schappen herkend. Dit zijn bijvoorbeeld barbecue en naturel. Toch sta je ook open voor nieuwe smaken. Vooral wanneer je dit kunt delen met andere mensen, want de Boogschutter is iemand die altijd deelt.

Steenbok: salt & vinegar chips


De Steenbok heeft een sterke persoonlijkheid en weet precies wat hij of zij moet doen om het doel te bereiken. Ook laat je altijd een verpletterende indruk achter, en dat doet jouw chips ook. De beste chips voor jou heeft namelijk de verrassende combinatie van salt & vinegar. De smaken blenden perfect in elkaar en overheersen niet. Net als bij de Steenbok.

Waterman: augurk chips


Het sterrenbeeld Waterman is altijd op zoek naar iets nieuws. De meest rare smaken passeren bij jou de revue en je staat overal voor open. Daarom probeer je nooit de ‘normale’ smaken. Die zijn veel te saai voor jou en jouw leven is allesbehalve saai. En met jouw enthousiasme haal je anderen ook over om de rare smaken te proberen. Een eigenschap die je siert.

Vissen: vinegar & zeezout chips


De Vissen is een dagdromer met een grote voorliefde voor de natuur. Hier past jouw chips ook bij en kies je liever voor chips die geen overheersende smaken heeft. Jouw voorkeur gaat daarom uit naar chips waarbij je ieder ingrediënt kunt proeven en die je zintuigen prikkelen.

Misschien ook voor jou:
De 10 spannendste momenten van aflevering 2 van We Zijn Er Bijna
De Leven
  • Kookfans
  • New Girl via Reddit