Lol: @onpersoonlijkegroei verzamelt twijfelachtige adviezen van coaches voor persoonlijke groei enzo

"Ik ben iemand die all-in gaat zonder plan B en ik word letterlijk op mezelf geworpen moet zorgen dat mijn plannen uiteindelijk gaat lukken."

onpersoonlijkegroei

Tegenwoordig hoef je geen studie psychologie of iets vergelijkbaars meer te doen om mensen te helpen met zelfontwikkeling en persoonlijke groei

Iedereen en z’n moeder (letterlijk) slingeren goedbedoelde adviezen de wereld in en geven zichzelf de naam ‘personal coach’ 

En ja, dat is vaak om te huilen

Wat mooi wordt samengevat door het hilarische Instagram-account @onpersoonlijkegroei, volgens hun bio: “een bloemlezen van het zeer diverse aanbod aan coaches en aanverwanten. Met als doel uiteraard persoonlijke groei. Enzo. 

Iedereen denkt tegenwoordig rijk te kunnen worden van het delen van wijsheden om op die manier meer uit jezelf te halen 

Mooi idee hoor, maar in de praktijk levert het vooral veel hilariteit op. Wat dacht je bijvoorbeeld van de parel: “Als jij jouw imperfectie omarmt, ga je ook de imperfectie van je buurman/vrouw meer omarmen.” Hoppa, gelijk een boost voor je zelfvertrouwen. Gewoon gratis hè?

En ook Rene ‘sneller slapen’ Cooiman komt natuurlijk regelmatig voorbij. Als je dit kijkt wordt je toch spontaan rijk? En als je dat dan niet terugziet op je bankrekening, dan verrijkt Rene in ieder geval je leven. 

Enne onthoud: durf all-in te gaan voor je dromen en doelen zonder plan B. En dan vervolgens nog een ontzettend lang verhaal in de vorm van een peptalk van een twaalfjarige met glad haar in een maatpak. Ciao! 

Misschien ook voor jou:
Quiz | Kunnen wij raden wat jouw relatiestatus is aan de hand van deze quiz?