10 Positieve nieuwsberichten uit 2021

2021 bracht ook mooie dingen.

goed nieuws uit 2021

1) In 2021 heeft Mexico als eerste Noord-Amerikaanse land een verbod ingevoerd op het testen van cosmetische producten op dieren.


2) Een Italiaanse activist heeft 39 enorme marmeren beelden naar de boden van de zee gebracht om illegaal netvissen te stoppen. En het werkt!


3) In Portugal is het illegaal geworden voor bazen om hun werknemers te bellen, mailen of smsen buiten werktijd.


4) In Basel, Zwitserland moet op alle nieuwe gebouwen verplicht een groen dak worden aangelegd. Op deze manier is al een miljoen vierkante meter aan groen ontstaan.


5) In Hawaii mogen niet langer zonnebrandcrèmes verkocht worden waarin chemicaliën verwerkt zitten die koraal kunnen aantasten.


6) Reuzenpanda's zijn niet langer een bedreigde diersoort. Na jaren van afname is er eindelijk weer sprake van een toename van het aantal Reuzenpanda's op de wereld ❤️


7) In Zuid-Afrika is er eindelijk een verbod op het fokken van leeuwen in gevangenschap voor de jacht of voor toeristische doeleinden.


8) In het Verenigd Koninkrijk komt een verbod op het importeren en exporteren van haaienvinnen en alle producten waar haaienvinnen in verwerkt zijn.


9) In een Duits asiel wordt Tinder gebruikt om honden en katten te matchen met hun nieuwe forever human.


10) Er is een vaccin tegen Malaria goedgekeurd dat op korte termijn kan worden ingezet bij miljoenen kinderen om kindersterfte tegen te gaan in Afrika.


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.