Word jij ook niet warm van glühwein? Maak eens hot Aperol

Lekker opwarmen met hot Aperol

warme aperol

Heb jij het ook wel al een beetje gehad met glühwein of loop je daar sowieso niet warm voor?


Dan hebben we een fantastisch alternatief voor je gevonden: warme Aperol


Nu denk je misschien: Aperol? Dat is toch dat zomerse drankje? Nou, ja...


Maar de winterversie is toch net even anders dan die variant die jij op het terras zit weg te lurken


Voor een warme Aperol heb je nodig:

  1. 300 ml Aperol
  2. 500 ml appelsap
  3. 750 ml droge witte wijn
  4. 3-4 el sinaasappelsap
  5. 1 sinaasappel

Doe alle ingrediënten (behalve de sinaasappel) in de pan en laat langzaam opwarmen. Let wel op dat het mengsel niet gaat koken!


Als het mengsel warm genoeg is, haal je het goedje van het vuur en giet je het in gezellige glazen of mokken. Garneer met plakjes van de sinaasappel en doe er eventueel nog een kaneelstokje bij als je het helemaal fancy wilt maken: dit wordt genieten!


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Trends & Nieuws
  • Libelle
  • iStock