Nog eens 12 klantenservicemedewerkers die hun meest bizarre ervaringen delen

Zo veel bizarre ervaringen...

klantenservice verhalen

1) "Ik werkte in een kaartenwinkel en knielde om lades bij te vullen. Ineens voelde ik dat iemand op mijn rug ging zitten. Toen ik aangaf dat ik geen stoel was, zei diegene dat 'ie moe was en dat de klant altijd gelijk heeft. Ik identificeer mezelf nog steeds niet als stoel."


2) "Ik werkte in een bioscoop en op oudjaarsavond kwam er een stel binnen dat heel dronken, onbeleefd en luid was. Mijn manager vroeg of ze wilden gaan en als reactie pakte ze een prullenbak op. Ze wilden hem gooien maar ze viel er in en zat muurvast met haar hoofd."


3) "Jaren geleden werkte ik op het treinstation in een koffiezaak. Op een dag kreeg mijn baas een klacht omdat ik te vrolijk was om 6:00 's ochtends."


4) "Toen ik manager in een schoenenwinkel was vroeg ik een keer heel netjes aan een klein kindje of hij wilde stoppen met in mijn gezicht trappen. Als reactie zei de vader dat ik niet met kinderen zou moeten werken."


5) "Toen ik bij IKEA werkte bracht een jongen een plant terug omdat hij te veel groeide nadat hij hem water had gegeven. Het was een kunstplant."


6) "Ik was een keer aan het bijvullen in de winkel toen een man ontzettend kwaad op me werd omdat hij werd geholpen door mijn mannelijke collega. Hij vond dat ik onmiddellijk had moeten stoppen met wat ik aan het doen was om hem te helpen zoals een goede vrouw dat hoort te doen."


7) "We ontvingen vorige week een prachtige handgeschreven brief van een vrouw die boos was omdat wij BLM supporten. Vervolgens legde ze in detail uit waarom ze racistisch is. Ze gaf gelukkig wel aan dat ze nooit meer terugkomt."


8) "Iemand diende een keer een klacht in bij het management omdat ik passief agressief aan het schoonmaken was."


9) "Ik werkte op de klantenservice in een winkel en net toen ik een klant hielp, ging zijn telefoon. Hij nam direct op en begon toen met zijn vingers naar me te knippen en te gebaren dat hij een pen nodig had. Ik ben gewoon weggelopen."


10) "Ik mocht een keer een klant niet helpen omdat ik linkshandig ben."


11) "Ik werkte op de vleesafdeling in een supermarkt en gaf een keer een burger gratis omdat het de laatste was. Vervolgens schreef die vrouw een lange brief naar de manager om een klacht in te dienen. Ze vond dat ik haar had gedwongen te stelen."


12) "Ik werkte in de bediening van een hotel en een man zei tegen mijn mannelijke collega dat hij wou dat ik zijn dochter was zodat hij me in bad kon doen."


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Bizar
  • The Office