Zo zijn de acteurs van Modern Family veranderd sinds seizoen 1

Seizoen 1 versus seizoen 11.

modern family

Het is alweer een tijdje geleden dat het laatste seizoen van Modern Family, seizoen 11, is verschenen. Het eerste seizoen verscheen in 2009, wat dus betekent dat we de familie meer dan tien jaar hebben kunnen volgen. En in die jaren zijn de acteurs, met name de jongere generatie, flink veranderd. We zetten foto's van de acteurs uit het eerste seizoen naast foto's uit het laatste seizoen.

1) Jay Pritchett

Beeld: Modern Family/ABC

Gespeeld door Ed O'Neill, die voor Modern Family vooral bekend stond als Al Bundy uit Married... With Children. In 2009 tijdens het eerste seizoen was de acteur 63. Tegen de tijd dat de serie ten einde kwam werd hij 74 jaar. En dat zie je.

2) Claire Dunphy

Beeld: Modern Family/ABC

Voor Modern Family kenden we actrice Julie Bowen van onder andere Ed en Boston Legal. Tijdens de pilot was de actrice 39 en toen de serie ten einde kwam was ze 50. Fun fact: tijdens het filmen van de pilot was Julie zwanger van een tweeling. Haar personage Claire zou tegen het einde van Modern Family oma worden van een tweeling.

3) Phil Dunphy

Beeld: Modern Family/ABC

Ty Burrell speelt de legendarische Phil Dunphy. Hij was 42 toen de pilot werd opgenomen en 52 toen de serie werd afgesloten. Meer dan tien jaar hebben we van Ty als Phil mogen genieten en wat ons betreft had hij eeuwig door mogen gaan. In de serie lijkt hij qua uiterlijk overigens nauwelijks veranderd.

4) Gloria Delgado

Beeld: Modern Family/ABC

Sofia Vergara was 37 toen de serie voor het eerst werd uitgezonden. Ze heeft voor haar rol als Gloria meerdere awardnominaties gekregen en sindsdien veel grote filmrollen gespeeld. Onder andere in Hot Pursuit en Bottom of the Ninth, waarin ze samen met haar man Joe Manganiello te zien is.

5) Mitchell Pritchett

Beeld: Modern Family/ABC

Jesse Tyler Ferguson, die Mitchell Pritchett speelt, was de jongste van de volwassen cast toen de serie in 2009 begon. Hij was 34 toen hij voor het eerst de rol van Claire's broer, Jay's zoon en Cam's man vertolkte.

6) Cameron Tucker

Beeld: Modern Family/ABC

Eric Stonestreet speelt de rol van Cameron Tucker, iedereens favoriete gay clown. (Behalve die van Mitchell misschien.) Ook hij kreeg verschillende nominaties voor zijn karakter. Hij vertolkte ook verschillende voice-overs in onder andere beide films van Secret Life of Pets. Toen het filmen voor Modern Family begon was hij 38.

9) Haley Dunphy

Beeld: Modern Family/ABC

Sarah Hyland speelt de rol van het oudste Dunphy-kind. In het eerste seizoen is de actrice 19 jaar oud.

10) Alex Dunphy

Beeld: Modern Family/ABC

Het is algemeen bekend dat Ariel Winter de grootste metamorfose heeft doorgemaakt sinds Modern Family begon. De actrice, die destijds 12 was, geeft aan dat opgroeien tijdens het filmen van de serie voor haar heel moeilijk en zelfs 'verschrikkelijk' was.

11) Luke Dunphy

Beeld: Modern Family/ABC

Nolan Gould was 11 toen de eerste aflevering van Modern Family werd uitgezonden. Hoewel Nolan in de serie niet de meest intelligente jongen speelt, zou hij IRL een IQ van boven de 150 hebben.

11) Manny Delgado

Beeld: Modern Family/ABC

Ook Rico Rodriguez was 11 toen hij begon aan Modern Family. Al in 2012 publiceerde hij een boek over opgroeien in de spotlights dankzij Modern Family. Hij stond daarin stil bij het aangaan van uitdagingen, zijn werk in de televisieserie en hoe het is om Sofia Vergara als show-moeder te hebben.

12) Lily Tucker-Pritchett

Beeld: Modern Family/ABC

De rol van Lily wordt gespeeld door Aubrey Anderson-Emmons. De actrice vervangt in seizoen drie een tweeling die haar als baby speelden. Destijds was ze vier (!) jaar oud. Dit maakt haar de jongste persoon ooit die een screen Actors Guild Award heeft gewonnen.

Nostalgie
  • Modern Family/ABC