4 Leuke Halloween-kostuums van jouw jeugdhelden

Doe hier inspiratie op!

clown

We hebben allemaal wel jeugdhelden. Personages die we toen we jong waren aanmoedigden, waar we mee meeleefden en waar we misschien onszelf wel in herkenden. Hoe leuk is het om tijdens Halloween even terug te gaan in de tijd en je te verkleden als jouw favoriete jeugdheld? Maar dan wel met een Halloween-tintje. Kijk voor inspiratie eens naar deze vier leuke Halloween-kostuums.

1) Robocop

Je hebt hem vast al wel eens gezien: de film Robocop. Deze film speelt zich af in Detroit waar criminaliteit, wanorde en chaos aan de orde van de dag zijn. Als een politieagent wordt neergeschoten, wordt zijn lichaam omgebouwd tot robot. Deze zogenoemde robocop moet de misdaad in Detroit bestrijden. Robocop rekent af met de schurken en kan oprecht een echte held genoemd worden. Is hij jouw jeugdheld? Dan is dit leuke Robocop kostuum echt wat voor jou tijdens Halloween!

2) McKiller Fastfood Clown

Voor veel kinderen is de McDonald's clown een echte held. Als je hem zag was je namelijk bij de fastfoodketen en kreeg je een lekkere Happy Meal met een speeltje. Geldt dat ook voor jou? Tover jezelf dan om tot de McKiller Fastfood Clown. Maar dan wel natuurlijk wel in een Halloween-jasje. Verander bijvoorbeeld de vrolijke geel-rode kleding in zwarte kleding, of maak jezelf op als de clown uit IT of als Pennywise. Lekker griezelig! Met een scherp mes of hakbijl erbij word je een echte Halloween-proof killer-clown.

3) Joker

De Joker is misschien meer een antiheld dan een echte held, maar misschien juist wel jouw favoriete personage. Het is in ieder geval een onwijze creep en daarom een leuk figuur voor je Halloween-outfit. Spuit je haar groen en trek een lange paars-gestreepte jas aan. Maak je look af door je gezicht wit te schminken en ‘de bekende duivelse Joker-smile’ te maken met lippenstift. Zo steel jij tijdens Halloween zeker de show!

4) Horror-piraat

Piraten worden vaak gezien als echte engerds. Maar misschien droomde jij er vroeger juist wel van om piraat te zijn. Dat kan alsnog met een leuk piraten-kostuum. Laat je inspireren door de leukste piraat, Jack Sparrow, of creëer je eigen freaky piraten-kostuum door bijvoorbeeld op je gezicht een skelet te schminken en een ooglapje op te doen. Vergeet ook niet om met een eng zwaard te zwaaien en zo iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

De Leven
  • Pexels