2023: het jaar van de 'traditionele giveaways'

Verras je klanten of medewerkers eens met een meer traditioneel geschenk

kantoor

Ben je op zoek naar een leuke en praktische giveaway voor je klanten of je medewerkers? Dan kun je tassen bedrukken met een logo, een quote of een eigen ontwerp. Iedereen gebruikt een tas. Een extra tas is daarom altijd handig voor boodschappen of voor iedere dag. Door als bedrijf te kiezen voor een bedrukte tas met een logo maak je direct reclame wanneer klanten of medewerkers de tas op straat dragen. Hierdoor is het een praktisch cadeau voor zowel de gever als voor de ontvanger. Bedrukte tassen zijn leuk om te geven aan nieuwe klanten of als bedankje. Je stopt ze in een kerstpakket of je deelt ze uit bij beurzen, evenementen of congressen.

Diverse soorten tassen laten bedrukken

Via Promofit kun je kiezen uit diverse soorten tassen welke je kunt laten bedrukken. Kies je voor een grote shoppers? Een sporttas of een canvas schoudertas? Alles is mogelijk. Je kunt ook zelf het ontwerp aanleveren waardoor de bedrukte tas aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Je kunt de tas voorzien van een logo, een slogan, een afbeelding, of een mooi zelfgemaakt ontwerp. Je bent hierin helemaal vrij. Zowel de voorkant als de achterkant van de tassen kunnen worden bedrukt. Zo kan iedereen het ontwerp zien, hoe de tas ook wordt gedragen. Laat je shoppers bedrukken? De kans is groot dat deze tas wordt gebruikt tijdens het doen van de boodschappen. Zo vallen er veel ogen op de tas waardoor er meer naamsbekendheid wordt gecreëerd.

Stel een eigen goodiebag samen

Naast dat bedrukte tassen leuk zijn om weg te geven of te verkopen, kun je ook je eigen goodiebag samenstellen. Zo kies je eerst voor een bedrukte tas en deze kun je vervolgens vullen met leuke items. Een bedrukte mok, een bedrukte pen of bijpassend shirt. Op die manier kun je een leuk pakketje samenstellen voor je medewerkers of nieuwe klanten. Deze artikelen zorgen er ook weer voor dat jouw bedrijf bij andere onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast zijn de artikelen ook nog eens praktisch en komen ze in veel gevallen goed van pas. De tassen waaruit je kunt kiezen komen in diverse formaten en kleuren. Je kunt ervoor kiezen om een oplage te bestellen in diverse kleuren of in een kleur met een opdruk die jij zelf uitkiest.

Een leuk extraatje meegeven aan je klanten

Je kunt met het bedrukken van tassen veel kanten op. Heb je een eigen webshop? Dan laat je de tassen bedrukken en deze kun je vervolgens verkopen. Daarnaast kun je de tas als leuk extraatje aanbieden wanneer iemand een bestelling heeft geplaatst via jouw website. Voor bedrijven zijn de tassen leuk om weg te geven tijdens beurzen of congressen. Doordat je zelf vrij bent in het ontwerp van de tassen kun je deze iedere keer weer aanpassen. Zo kies je een andere kleur of een andere opdruk om zo te blijven vernieuwen. Op deze manier voorkom je dat de tas niet in de kast beland. Met iedere keer een nieuwe tas stimuleer je de medewerkers of klanten om de tas weer in gebruik te nemen waardoor de naam van jouw bedrijf overal te zien is.

Bedrukte tassen snel geleverd

De bedrukte tassen kunnen in een kleine of grote oplage worden besteld. Ideaal voor zowel kleine ondernemingen als voor grote bedrijven. Na het plaatsen van de bestelling krijg je een digitaal voorbeeld te zien. Wanneer je hier akkoord op geeft worden de tassen bedrukt. Deze opdruk blijft lang op de tas zitten. De tassen heb je na het plaatsen van de bestelling snel in huis. Voor de zomermaanden kun je reistassen uitdelen of verkopen. Ook koeltassen zijn altijd een gewild item. Daarnaast kun je kiezen voor een boodschappentas of een rugtas met een opdruk naar keuze. Creëer een unieke tas door creatieve ontwerpen aan te leveren welke bedrukt kunnen worden op de tas. Zo valt jouw tas goed op en trekt het de aandacht.

Diverse promotieartikelen voor het bedrijf

Naast dat je tassen kunt laten bedrukken zijn er nog tal van andere artikelen waar je een logo, quote of afbeelding op kunt laten drukken. Deze kun je samen met de tas weggeven of verkopen aan klanten om zo jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Je hebt een ruime keuze uit diverse bruikbare en leuke artikelen welke je zelf kunt personaliseren. Je kunt veel van deze artikelen al bestellen in een kleine oplage. Voor meer informatie over de prijzen kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Heb je de artikelen snel nodig? Dan zit je bij Promofit goed. Na het bestellen ontvang je de artikelen razendsnel in huis.

De Leven
  • Unsplash