5 Heerlijke recepten om je eten vandaag een lekker Black Friday-tintje te geven

Alles Black Friday, dus ook je lunch!

black friday

Je kunt vandaag (deze hele week eigenlijk al) niet heen om Black Friday. Om je lunch ook een heerlijk Black Friday-tintje te geven hebben wij vijf speciale Black Friday-recepten voor je. Smullen! 

1) Zwarte kippenpootjes

Zet 's ochtends je oven al aan op 250 graden en leg de kippenpootjes erin. Zet vervolgens je ovenwekker op 180 minuten. Dan is het even drie uur wachten, maar je wordt beloond: je heerlijke zwarte kippenpootje met een bite is klaar. Garneer met een stukje tomaat en klaar is Kees. Eet smakelijk!  

2) Zwarte pizza

De overheerlijke zwarte pizza maak je in een handomdraai: verwarm de oven voor, leg de pizza erin en geef een slinger aan de klok en je kan al bijna aan tafel!  

3) Zwarte tosti

Bereid je tosti net zoals je normaal doet, maar ga halverwege het proces op je telefoon even een filmpje kijken zodat je 'm vergeet. Daarna nóg even wachten en smikkelen maar!  (Op de afbeelding zit er geen saus bij, maar de zwarte tosti is heerlijk met curry en/of ketchup.)

4) Zwarte pannenkoek

Het is vandaag naast Black Friday ook nog eens Sint Pannenkoek, dus daarom hebben we ook de zwarte pannenkoek opgenomen in dit artikel. Dit recept is wel even wat meer werk, want he moet eerst beslag maken. Is dat eenmaal gelukt, dan is het een eitje: gooi GEEN bakboter in de pan en bakken maar!

5) Zwarte groenten

Heb je even een balansdagje en wil je de #fitgrill (m/v) uithangen? Geen probleem! Je kunt ook groenten lekker lang grillen. Haal ze eruit als ze echt overal een mooi grillstreepje hebben. 

Wat ook helpt bij het bereiden van deze recepten is wat afleding in de vorm van lezen, zodat je de tijd vergeet. Dat treft, want we hebben al een lekkere Black Friday-aanbieding voor je. Wat dacht je van Lonely Planet Magazine 6x voor maar 20 euro? Hierrrr! Of Grazia 10x voor 20 euro? Hierrrr! Niet wat je zoekt? Misschien Panorama 10x voor 20 euro dan? Hierrrr!