De 16 fases waar je doorheen gaat als je spinazie bakt

Brb, even 36 zakken spinazie bakken voor mijn avondmaal.
spinazie

1) Spinazie is eigenlijk een goede toevoeging aan bijna alle gerechten

via GIPHY

2) Het bevat veel vitamine C, antioxidanten en allerlei mineralen die super goed voor je zijn

via GIPHY

3) Niet zo gek dus dat je geregeld een zak meeneemt uit de supermarkt

via GIPHY

4) Maar daar begint het eigenlijk al, want de normale zakken lijken ENORM. Wat ga je in godsnaam met zoveel spinazie doen? Dus je neemt dan een kleintje. Voedselverspilling tegengaan enzo

5) FOUT NUMMER 1

via GIPHY

6) Want eenmaal thuis aangekomen, doe je met al je goede bedoelingen een paar handjes van die groene bladeren in de hete pan en begint te roeren. Je weet dat spinazie keihard slinkt, maar dit moet wel genoeg zijn

via GIPHY

7) Eerst denk je daarna zelfs nog 'hmmm, misschien wel wat veel'

via GIPHY

8) Maar dan gebeurt het, van het ene op het andere moment zitten er nog maar twee blaadjes in de pan

9) Ja kut, is ook zo. Goed, terug naar de koelkast dan maar. Nog een beetje erbij toch

via GIPHY

10) Weer roeren

via GIPHY

11) Ja, heel chill. Nu heb je vier blaadjes.

12) Ondertussen zitten de andere ingrediënten van het gerecht te verpieteren in een andere pan

via GIPHY

13) Of moet je juist alles nog maken omdat het bakken van spinazie AL JE TIJD OPEIST

via GIPHY

14) En je kunt niet nog meer spinazie erbij doen, want dan is de rest compleet verbrand

via GIPHY

15) Resultaat: een gerecht met ergens verstopt 3,5 blaadje spinazie. (Want de helft van eentje is vastgebrand aan de bodem van de pan blijven zitten.)

via GIPHY

16) Volgende keer beter. Misschien dan. Waarschijnlijk niet.

via GIPHY