Team iPhone: waarom mensen met een iPhone beter zijn

Want iPhone 4 ever <3

iPhone

1) Multitasken als een malle

Mensen met een iPhone hebben hun leven altijd net iets beter op orde dan mensen zonder iPhone. Je kunt namelijk heel makkelijk je agenda en apps synchroniseren met ander Apple-producten. Heb je een afspraak? Je weet precies hoe laat je er moet zijn. Wil je foto’s overzetten naar je laptop? Met een klik op de knop doe je dit. Moet je tijdens het videobellen met je moeder een Tinder-bericht beantwoorden? Easy peasy, met een iPhone. Hallo, year 3000? Met Apple loop je alvast met één been in de toekomst.

via GIPHY

2) Ze brengen regelmatig nieuwe producten uit

Als je besmet bent door het Apple-virus, dan hoef je nooit lang te wachten voordat je trendgevoelige vingers een nieuw product vast kunnen pakken. Ze komen namelijk altijd vrij snel met nieuwe producten én verschillende kekke kleurtjes. Wat dacht je van de iPhone 13, die op 14 september (schrijf in je agenda) verwacht wordt. Deze iPhone wordt volgens geruchten nog beter, sneller en mooier. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd eentje is die bij jou past. YES!

3) Fotograferen als een pro

Amateurs nemen hun camera en (lees: veel!) lenzen mee op pad, maar jij hebt genoeg aan je iPhone. Je telefoon heeft namelijk een camera waarmee je elk detail op de foto krijgt. Even een raster instellen, portretmodus aan en misschien nog even wisselen met de lens: jouw foto’s horen eigenlijk in een museum te hangen. Niet voor niets dus dat mensen je regelmatig vragen met welke camera je foto's maakt. Misschien toch maar overwegen om professioneel fotograaf te worden?

4) Je maakt snel vrienden

Met een iPhone heb je iets wat andere telefoons niet hebben: Airdrop. Hiermee kun je binnen een paar seconde foto’s, memes of hilarische filmpjes naar andere iPhone-gebruikers sturen. Schaamteloos én met een druk op de knop. Geen geklooi met bluetooth of via Whatsapp, maar gewoon vanuit je fotobestand. Enne, heb je een keer geen gespreksonderwerp op een feestje? Stuur dan een schaal digitale bitterballen naar alle mensen met een iPhone. Wedden dat je vrienden voor het leven maakt? De rest van de mensen mogen in de hoek zitten, met een paar lauwe bamischijven...

via GIPHY

5) Je hebt betere hoesjes voor iPhone

Je telefoon bescherm je met je leven, maar dan wel gehuld in een kek hoesje. Of je dit nu met luipaardprint is — voor je innerlijke Nel Veerkamp — of liever met een inspirerende ‘Live, Love, Laugh’ tekst: de kans is groot dat je een hoesje vindt die perfect bij jou en je digitale vriend past. Jij blij én je telefoon blij.

6) Geen lelijke lettertypes

Op andere telefoons denken ze dat je meerdere lettertypes nodig hebt om een zinnig gesprek te voeren, maar de ware iPhone- gebruiker weet wel beter. We hoeven onze teksten niet in een amateuristisch Comic Sans of Arial. Het lettertype van de iPhone is tijdloos, klassiek en laat alle woorden goed overkomen. En als dat niet lukt, dan hebben we altijd nog iMessage. Mét Animoji. Heb je het nodig? Nee, maar het maakt ons leven wel een stuk leuker! *drop microfoon*

7) Nooit meer keuzestress

Als je eenmaal een trotse iPhone-gebruiker bent, dan is de keuze voor je volgende telefoon ook al bepaald. Jij gaat niet eens meer kijken bij andere telefoons, want jij weet al 100% zeker dat je volgende toestel weer een iPhone is. En het liefst eentje die nog sneller, beter en mooier is. Het lijkt wel alsof jij en Apple soulmates zijn, want je kunt je geen leven meer zonder de iPhone voorstellen. Gelukkig hoeft dat ook niet en zorgt Apple er wel voor dat je altijd het beste van het beste hebt. Ach, ware liefde!

8) De beste mensen gebruiken een iPhone

Naast dat de iPhone door veel mensen op de wereld wordt gebruikt, zijn het ook een hoop bekende mensen die een iPhone in hun hand hebben. Celebs of bekende figuren waar we zeker tegen opkijken. Doet Oprah, Mark Zuckerberg, David Beckham, Ellen DeGeneres, Jessica Alba, Brad Pitt, Lady Gaga en alle Kardashians een belletje rinkelen? Zij zijn ook de trotse eigenaar van een iPhone. Dat schept toch meteen een band? Je bent al bijna besties.

via GIPHY

Misschien ook voor jou:
7 Redenen waarom we weer een vouwtelefoon willen
Tech
  • Unsplash, Daniel Romero