5 Tips voor het vinden van de beste (kleding)deals op Black Friday

Black Friday: de dag van de gigantische kortingen staat weer voor de deur. Hoe scoor je de beste deals?

kledingdeals

Black Friday: de dag van de gigantische kortingen staat weer voor de deur. Wil jij je niet gek laten maken door alle advertenties waarmee je doodgegooid wordt, maar de écht goeie deals vinden? Check dan deze tips voor het vinden van de beste (kleding)deals op Black Friday.

1) Wat heb je nodig?

Heb je bepaalde items nodig, bijvoorbeeld een nieuwe riem of een goede winterjas? Schrijf dit alvast op een lijstje. Dat is je startpunt. Heb je eenmaal een goeie deal gevonden voor een riem of jas, dan is het tijd om écht los te gaan. Want hé, wie zegt er dat je alleen mag kopen wat je nodig hebt? En wie zegt er dat je die teddyjas of een 10e paar sneakers niet nodig hebt?

2) Pak je tablet of laptop erbij

Echte die hard shoppers gaan natuurlijk niet online shoppen op hun mobiele telefoon. Werkt helemaal niet relaxed met die kleine foto’s. En dan hebben we het nog niet eens over het open hebben van meerdere tabbladen in je browser. Of apps waarin je maar 1 item tegelijk kan zien. Dat werkt natuurlijk niet. We gaan niet voor 1 item. Het is tenslotte Black Friday. Dus dat betekent dat je voor dat ene item waarvoor je normaal gesproken 100 euro uitgeeft nu toch minstens een stuk of 3 items uit kan zoeken voor datzelfde geld (oké, misschien voor net iets meer, maar het blijft een goeie korting).

3) Neem de tijd

Shoppen kost tijd. Zeker het vinden van de beste aanbiedingen. Neem dus ook je tijd. Pak er een biertje of wijntje bij. Time het zo dat je tegelijk met iemand aanbiedingen zoekt, zodat je elkaar kan appen om te beoordelen of je iets wel of niet moet bestellen. Ook al is het antwoord natuurlijk vrijwel altijd ja.

4) Open 1000 tabbladen

Ben jij een bescheiden shopper? Dacht het niet hè? Open 1.000 tabbladen met allerlei verschillende kleding-items. Want uiteindelijk is die ene zwarte jas toch echt wel mooier dan die ander! Alleen met héél veel tabbladen tegelijk geopend kan je dat ontdekken.

5) Doe vergelijkend warenonderzoek

Heb je inmiddels een aardige hoeveelheid tabbladen openstaan met items die je op het eerste gezicht op zich wel zou willen hebben? Dan is het nu tijd voor je vergelijkende warenonderzoek. Bel desnoods een vriend of vriendin om vragen te stellen. Deze jas is denk ik wel lekker warm, maar die ander is weer langer, wat denk jij dat ik nodig heb? En denk je dat die jas die er warm uit ziet ook echt warmer is? Bij twijfel is het antwoord altijd: BESTELLEN. Want vergelijkend warenonderzoek kan je eigenlijk pas echt goed doen als je het eenmaal besteld hebt. En misschien zijn allebei die jassen dan toch wel erg leuk.

Heb jij je wandelschoenen aan en wil je nog meer stappen volgen op Black Friday? Check dan deze.